Returnering

Reklamationsret

Scandinavian Spring er er webshop, der sælger produkter fra forskellige leverandører, der har hver deres salgs- og leveringbetingelser. Betingelser for reklamationsret for de produkter du køber hos Scandinavian Spring, skal derfor findes på produktets webside (underside til www.scandinavianspring.com), hvor leverandørens salgs- og leveringsbetingelser er beskrevet.  

Alle produkter er naturligvis underlagt 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Scandinavian Spring vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten skal der rettes henvendelse til returns@scandinavianspring.com. 

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret


Scandinavian Spring er er webshop, der sælger produkter fra forskellige leverandører, der har hver deres salgs- og leveringbetingelser. Betingelser for fortrydelsesret for de produkter du køber hos Scandinavian Spring, skal derfor findes på produktets webside (underside til www.scandinavianspring.com), hvor leverandørens salgs- og leveringsbetingelser er beskrevet.  


Hvis der er fortrydelsesret på produktet, så vil perioden hvor der er fortrydelsesret regnes fra den dag:

 • Hvor du modtager ordren.
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
 • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
 • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på returns@scandinavianspring.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Yderligere info om det videre forløb følger herefter. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Det fremstår af hvert produkts produktside på www.scandinavianspring.com, hvorvidt der er fortrydelsesret på produktet. 

Følgende varetyper indgår dog generelt ikke i fortrydelsesretten:

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
 • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
 • Varer, hvor plomberingen er brudt.
 • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
 • Varer, der forringes eller forældes hurtigt.
 • Unika produkter såsom alle produkter fra leverandøren Trademark Living. 


Returnering

Hvis du ønsker at returnerer et produkt, skal du altid kontakte returns@scandinavianspring.com. Herefter vil yderligere instrukser følge. 

Generelt kan dog siges:

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.


Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Skader:

Undersøg venligst emballagen på dine varer, når de ankommer. Hvis du bemærker nogen skader, skal du notere dem, når du underskriver leveringen. Hvis din(e) vare(r) ankommer beskadiget, bedes du sende billeder til returns@scandinavianspring.com, så behandler vi et forsikringskrav på dine vegne.

Aflysninger og refusioner:

Alle ordrer annulleret efter 48 timer er underlagt et administrationsgebyr på 125 DKK, uanset om din ordre er afsendt. Hvis din ordre er afsendt, er du (køberen) også ansvarlig for faktiske returforsendelsesomkostninger. Refusioner udstedes kun til det originale kreditkort, som du brugte, da du afgav din ordre.

×