Forsendelse og levering

Levering i Danmark

Vi har gratis fragt på alle ordrer med levering i Danmark. Leveringstiderne varierer afhængigt af produkttype og leverandør, og de er angivet på produktsiden for hvert produkt.

Du modtager en e-mail med en ordrebekræftelse, når din ordre er placeret. Vi sender dig et sporingsnummer via e-mail, når din ordre afsendes.

Alle pakker under 20 kg leveres med GLS enten privat eller til pakkeshop. Pakker over 20 kg leveres med andet fragtfirma afhængig af, hvilken leverandør der sendes fra. 

Transportskader: Synlige skader på godset skal anmeldes til fragtfirma direkte ved modtagelsen. Skjulte transportskader skal anmeldes til returns@scandinavianspring.com i det øjeblik, de opdages. 
  
Skulle der være en fejl i din leverance, fejl eller skade på en vare, forkert vare eller forkert vareantal, skal fejlen indberettes til returns@scandinavianspring.com. Fejlen skal indberettes hurtigst muligt - men senest inden for 14 dage af modtagelse. 

 

Levering til øvrige lande 

Pakker under 20 kg 

Til pakker under 20 kg bruger vi GLS og Postnord til levering uden for Danmark. Se priser og leveringstider for de forskellige lande nedenfor:  

  • GRATIS FRAGT til: Sverige, Tyskland, Belgien, Østrig, Polen, Tjekkiet, Irland, Finland, Holland, Frankrig og Luxemburg. Leveringstid er 2-5 hverdage med GLS.
  • 50 DKK (7 € / 8 $) i fragt til: Italien, Portugal, Spanien, Estland, Letland, Litauen, Bulgarien, Ungarn, Slovenien, Rumænien, Slovakiet og Kroatien. Leveringstid er 3-7 hverdage med GLS. 
  • 200 DKK (27 € / 32 $) i fragt til: Norge og Færøerne. Leveringstid med PostNord er 2-6 hverdage til Norge og 4-9 hverdage til Færøerne (sendes med skib).   
  • 500 DKK (67 € / 79 $) i fragt til: Grønland, Island og Malta. Leveringstid med PostNord er 17-27 hverdage til Grønland (sendes med skib), 2-10 hverdage til Island og ukendt til Malta. 
  • 700 DKK (94 € / 111 $) i fragt til: Grækenland og Cypern. Leveringstid med GLS er 3-6 hverdage til Grækenland og ukendt til Cypern. 

For Trademark Livings produkter vil leveringstiden typisk være lidt længere end ovenstående. Kontakt os evt. for at få et mere præcist estimat. 

For fragtpris til øvrige verden kontakt os på info@scandinavianspring.com for en forespørgsel på fragtpris. 

Pakker over 20 kg

Vi arbejder på at beskrive fragtpriser for øvrige lande. Kommer snarest. 

 

×