Handelsbetingelser

Nedenfor fremgår Scandinavian Springs generelle handelsbetingelser for køb af produkter i vores webshop.

Eftersom vi sælger produkter fra forskellige leverandører, vil der være eksklusive handelsbetingelser hos nogle leverandører, der afviger fra de generelle handelsbetingelser. Disse fremgår nederst på denne side samt på produktsiden hos de produkter, hvor det gør sig gældende.

Returret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop ved returnering i samme stand og i originalindpakning.

Perioden regnes fra den dag:

  • Hvor du modtager din bestilte vare
  • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

Du skal inden for de første 14 dage af modtagelsen, oplyse Scandinavian Spring på returns@scandinavianspring.com om, at varen sendes tilbage. Du kan først sende varen tilbage, efter skriftlig godkendelse fra Scandinavian Spring. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Yderligere info om det videre forløb følger herefter. 

Du har yderligere 14 dage til at sende varen retur. Info om adresse til retur osv. fås af Scandinavian Spring. Returforsendelse er på kundens egen regning (ved reklamation (dvs. fejl ved varen) refunderes returfragten naturligvis). Du har ansvar for at varen sendes tilbage i original emballage og i uændret tilstand, dvs. ubrugt.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Følgende varetyper indgår generelt ikke i fortrydelsesretten:

  • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
  • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
  • Varer, hvor plomberingen er brudt.
  • Varer, der forringes eller forældes hurtigt.
  • Unika produkter såsom alle produkter fra leverandøren Trademark Living. 

Returnering

Hvis du ønsker at returnere et produkt, skal du altid kontakte returns@scandinavianspring.com. Herefter vil yderligere instrukser følge. 

Generelt kan dog siges:

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Returpakker

For produkter der er bestilt og ikke er modtaget eller returneres til os på grund af, at kunden ikke er tilgængelig efter flere leveringsforsøg, indgås dialog vedr. levering. For bestilte specialtilpassede produkter, bliver pengene ikke refunderet.

Når en returforsendelse er modtaget og godkendt, krediteres samme kort eller den bankkonto, der blev brugt til købet. Hvis vi modtager returforsendelsen uden aftale, sendes varerne tilbage, på kundens regning.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget de omkostninger der er ved returnering af produktet, som du selv skal afholde), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Reklamationsret 

Alle produkter er naturligvis underlagt 2 års reklamationsret i henhold til købeloven ved fremvisning af kvittering. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Scandinavian Spring vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Kontakt os via returns@scandinavianspring.com. I mailen skal du begrunde reklamationens natur, vedlægge billeder og vedlæg din ordrebekræftelse eller kvittering, da det lette ekspeditionen. Når materialet er indsendt, vil kunden modtage en bekræftende e-mail. Ved reklamation (dvs. fejl ved varen) refunderes returfragten. 

I følge de seneste handelsregler, er det ikke længere muligt at nægte modtagelse eller at sende varen tilbage, uden det er skriftligt aftalt af begge parter. Dette er gældende for alle returforsendelser.

Skader:

Undersøg venligst emballagen på dine varer, når de ankommer. Hvis du bemærker nogen skader, skal du notere dem, når du underskriver leveringen. Hvis din(e) vare(r) ankommer beskadiget, bedes du sende billeder til returns@scandinavianspring.com, så behandler vi et forsikringskrav på dine vegne.

Annullering af ordre

Kunden har ikke mulighed for at fortryde / annullere ordren, når ordren er gennemført på webshoppen. Kunden kan kontakte Scandinavian Spring og aftale at sende varen tilbage. Returfragten er på kundens egen regning. Varen vil blive behandlet som en "fortrydelse / retur", og samme regler vil gøre sig gældende. 

Betaling

Vi modtager følgende betalinger: Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, American Express, Shop Pay, Anyday, MobilePay, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem. Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Klagemuligheder:

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: info@scandinavianspring.com

Eksklusive handelsbetingelser:

Nedenfor fremgår de eksklusive handelsbetingelser for leverandører, hvor dette gør sig gældende: 

Sjælsø Nordic

På Sjælsø Nordics produkter er der 30 dages fortrydelses- og returret på dit køb. Fortrydelsesretten gælder fra den dag varen er modtaget. Varen skal returneres ubrugt i original emballage. Ved returnering skal altid medfølge købsfaktura eller oplysning om ordrenummer.

WoodMe

På WoodMe's produkter er der 60 dages fortrydelses- og returret på dit køb. Fortrydelsesretten gælder fra den dag varen er modtaget. Varen skal returneres ubrugt i original emballage. Ved returnering skal altid medfølge købsfaktura eller oplysning om ordrenummer.

×