House of Dhurries levering

Levering i DK er gratis. Alle varer leveres af GLS enten til pakkeshop eller med privat omdeling. 

Det forventes, at du modtager din ordre inden for 1-2 hverdage i Danmark (fastland og brofaste øer). Levering er på 2-3 dage til ikke brofaste øer. Du får direkte besked via sms / mail fra GLS, når pakken er klar til afhentning eller er leveret på hjemmeadressen. 

Vi tilstræber at afsende ordre den førstkommende arbejdsdag efter ordremodtagelsen. Alle ordrer afsendes senest inden for to arbejdsdage fra afslutning af den dag, hvor ordren er afgivet. Varerne pakkes forsvarligt i tyk plastik.

Vi kan ikke holdes til ansvar for, hvordan ordren leveres på den aftalte adresse på grund af eksterne faktorer som kan påvirke dette. 

Transportskader: Synlige skader på godset skal anmeldes til GLS direkte ved modtagelsen. Skjulte transportskader skal anmeldes til returns@scandinavianspring.com i det øjeblik, de opdages. 
  
Skulle der være en fejl i din leverance, fejl eller skade på en vare, forkert vare eller forkert vareantal, skal fejlen indberettes til returns@scandinavianspring.com. Fejlen skal indberettes hurtigst muligt - men senest inden for 14 dage af modtagelse. 

Vi har ikke mulighed for at levere til postboksadresser.

Vi shipper til hele verden. Se priser for levering til andre lande end Danmark her

 

×