House of Dhurries retur og reklamation

House of Dhurries sortiment af 23 tæppedesigns og 12 pudedesigns er lavet i hånden, lokalt i Indien. Hvert produkt er fremstillet enkeltvis af væverne og dermed er hvert produkt unikt. Små variationer ift. farve, præcise mål og finish kan forekomme. 

Returforsendelse er på kundens egen regning. Ved reklamation (dvs. fejl ved varen), refunderes returfragten naturligvis. Skriv til returns@scandinavianspring.com ved både returnering og reklamation. Vedlæg din ordre reference / kvittering for dit køb og vedlæg fotos ved reklamationer, da det lettere ekspeditionen.

Retur: 
Vi giver 14 dages returret fra den dag, varen er modtaget. Kunden skal inden for de første 14 dage af modtagelsen, oplyse Scandinavian Spring på returns@scandinavianspring.com om, at varen sendes tilbage. Kunden kan først sende varen tilbage, ved skriftlig godkendelse fra Scandinavian Spring.

Kunden har yderligere 14 dage til at sende varen retur til leverandøren House of Dhurries - yderligere info om adresse til retur osv. fås af Scandinavian Spring. Returforsendelse er på kundens egen regning. Kunden har ansvar for at varen sendes tilbage i original emballage og i uændret tilstand, dvs. ubrugt.

Reklamation: 
I tilfælde hvor varen er modtaget beskadiget eller defekt, vil Scandinavian Spring efter kundens eget valg, levere et nyt produkt eller refundere det beløb, der oprindeligt er betalt for varen. Reklamation skal oplyses indenfor "rimelig tid" efter, at kunden har opdaget manglen ved varen. Der er 24 måneders reklamationsret ved fremvisning af kvittering. 

Kontakt os via returns@scandinavianspring.com. I mailen skal kunden begrunde reklamationens natur, vedlægge billeder og vedlæg din ordrebekræftelse eller kvittering. Når materialet er indsendt, vil kunden modtage en bekræftende email. 

I følge de seneste handelsregler, er det ikke længere muligt at nægte modtagelse eller at sende varen tilbage, uden det er skriftligt aftalt af begge parter. Dette er gældende for alle returforsendelser.

Refundering af beløb:
Når varen er modtaget retur og godkendt, udbetales det originale beløb. Ved reklamation refunderes hele beløbet, eller varen ombyttes uden beregning efter købers valg.

Returpakker:
For tæpper der er bestilt og ikke er modtaget eller returneres til os på grund af, at kunden ikke er tilgængelig efter flere leveringsforsøg, indgås dialog vedr. levering. For bestilte specialtilpassede produkter, bliver pengene ikke refunderet.

Når en returforsendelse er modtaget og godkendt, krediteres samme kort eller den bankkonto, der blev brugt til købet. Hvis vi modtager returforsendelsen uden aftale, sendes varene tilbage, på kundens regning.

Annullering af ordre:
Kunden har ikke mulighed for at fortryde / annullere ordren, når ordren er gennemført på webshoppen. Kunden kan kontakte Scandinavian Spring og aftale at sende varen tilbage. Returfragten er på kundens egen regning. Varen vil blive behandlet som en "fortrydelse / retur", og samme regler vil gøre sig gældende. 

×