Trademark retur- og reklamationsret

Produkter af Trademark Living skal opfattes som unika, og der tilbydes derfor ikke retur- eller fortrydelsesret ved køb af disse produkter, hvis det alene skyldes en uoverensstemmelse mellem det sete og det købte produkt.

For evt. reklamation opfordres du til at gennemgå leverancen for fragtskader og antal/mængde straks ved modtagelsen, og inden der kvitteres for modtagelsen på fragtbrevet. Evt. mangler eller skader skal noteres på fragtbrevet, med transportørens påtegning som accept. Skulle du ved ibrugtagning opdage produktfejl, er vi naturligvis også her imødekommende overfor reklamation, hvor vi enten kan blive enige om en returnering eller en reparation af produktet for vores regning. Såfremt du ikke reklamerer i overensstemmelse med ovenstående, anses varerne at have levet op til ordren afgivet af dig. Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Ved fejlagtige leverancer eller beskadigede varer, skal Scandinavian Spring kontaktes hurtigst muligt og inden 8 dage efter modtagelse af varerne på e-mail info@scandinavianspring.com. Scandinavian Spring tager kun imod reklamationer, der er fremsendt pr. e-mail og ledsaget af billeddokumentation af det beskadigede. Returnering af varer accepteres kun efter forudgående aftale med Scandinavian Spring.

×